Små hænder strikker

august 19, 2015 0 Af Christina

IMG_2487

Når man får en sms fra sin 9 årige niece, hvori der står:” Hej Faster! Kommer du ikke snart på besøg hos os, så jeg kan lære at strikke?”så kommer faster da på besøg så hurtig som muligt med garn og strikkepinde.

Og jeg er egentlig ret imponeret over, hvor hurtigt hun fangede konceptet og kom pludselig i tanke om, hvordan jeg i nogenlunde samme alder sad ved siden af min mor i sofaen med noget bomuldsgarn i svag rosa og forsøgte at strikke. Jeg fik enten lavet alt for mange masker eller også tabte jeg halvdelen af dem. Jeg formåede også at stramme det så meget, at det nærmest var umuligt at strikke videre. Så pillede mor det hele op og slog nye masker op. Og sådan blev vi ved i et godt stykke tid inden jeg fattede fidusen. Min mor havde en hvid gulvspand fyldt med strikkepinde og jeg har arvet det meste af det. Det er faktisk ret hyggeligt, at sidde idag og strikke med mors gamle pinde.

Måske min niece om mange år sidder med mine gamle strikkepinde og strikker babytæpper til alle sine veninder ligesom jeg:)

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.