Tøjlabels og visitkort

Jeg har haft en affære med Mr. Foo fra Viking Labels i Hong Kong. En billig affære med mailkorrespondance over Etsy.com.

Jeg ville gerne finde et sted med god service, hvor jeg kunne få en ordentlig kvalitet i både tøjlabels og visitkort, men alle udbydere her i Danmark er ret dyre. På etsy.com kan man finde alle mulige lækre ting til ofte ret billige penge og det kan man godt lide, når man er en jyde som mig. Jeg finder bl.a. også symønstre på Etsy. Og minsandten om ikke Viking Labels kunne tilbyde en favorabel pris på lige det, jeg søgte. Vi mailede frem og tilbage i et par dage og selvom det var henover en weekend, svarede Mr. Foo hurtigt på mine mails og efterlader indtrykket, at i Hong Kong arbejder de uafbrudt.

Mr. Foo kunne tilbyde mig 250 labels og 250 visitkort til 434 kr incl. fragt. Det synes jeg virkelig er en god handel og resultatet er meget tilfredsstillende. Nu kan jeg sy fine labels i mit tøj og udlevere visitkort til dem, der vil have det.

Næste gang du søger noget, så tjek Etsy ud – der er virkelig mange gode ting at hente her!

IMG_2501

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.