Snobrød og svigerfamilie

september 20, 2015 2 Af Christina

Svigerfamilie kan ind imellem være et sprængfarligt emne at kaste sig ud i. To mennesker der finder sammen, der kommer fra helt forskellige familier og baggrunde skal forene værdier, kulturer og mixe det sammen til en ny omgang familie. Nu er det sådan, at jeg faktisk har en rigtig god svigerfamilie. Og det siger jeg ikke kun, fordi jeg ved, at min svigermor læser med. (Hej svigermor:)  Det mener jeg rent faktisk.

Denne weekend har budt på fætter – kusinefest i min mands familie inklusiv, bål, brændeovn, hytte i skoven og ristaffel und alles. Og for første gang nogensinde har jeg lavet et snobrød over bål. Og nej, det er rigtigt. Jeg har aldrig før lavet et snobrød. Det er vel egentlig mest en aktivitet for børnene, men efter 5 minutter sidder der kun voksne ved bålet. Og det kan jeg godt forstå – hvilket barn er så tålmodigt, at det kan sidde i 20 min. og vente på at snobrødet er brændt færdigt?

IMG_2624

Mit snobrød blev kun en lille smule brændt, men min solidariske mand, spiste det alligevel. Han må elske mig virkelig højt.

Tilbage til svigerfamilie. Det er vel lidt 50/50. Enten er man heldig, eller også er man ikke. Jeg er helt vildt heldig. Med hele familien. Det er nu ret skønt.

God søndag!