Retro pusletaske vol. 2

Denne uge har været travl sådan rent arbejdsmæssigt. Så jeg besluttede mig for i mandags, at jeg, for at koble af, ville tage et par timer sammen med symaskinen hver eftermiddag/aften. Og det er der kommet denne pusletaske ud af.

IMG_2670 IMG_2668

Jeg er ret godt tilfreds med resultatet og så er jeg helt vild med det fine stof, jeg har syet i som ydersiden. Der er syet voksdug i, så der er plads til uheld og lommer i siderne.

Den har ingen ejer endnu, så kender du en kommende mor eller en mor, der lige kunne bruge sådan en pusletaske, så smid mig en mail.

Ha´ en rigtig god weekend – jeg tilbringer denne weekend i Kolding på sykursus og får forhåbentlig kreeret lidt flere kjoler!

4 comments / Add your comment below

      1. Jooo – den er bare sleeeet ikke så fin som din 🙂 Ej, der er nok andre der er mere trængende, men jeg vil bare give den 1000 thumbs up – så så skøn – som et lille fint pusleplads-madrasmiljø 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.