Forkæl nu dig selv!

januar 22, 2016 0 Af Christina

For det skal vi huske. Alle har brug for at forkæle sig selv. Om det så er at købe lækre ting, spise god mad, gå en tur i den frostklare friske luft, eller at drikke kaffe med fløde, må du selv om. Bare du nyder det. For det er det, det hele handler om. Vi skal nyde livet og vi skal nyde os selv.

Én gang om måneden er det ligesom juleaften herhjemme. Jeg får nemlig en Goodiebox   hver eneste måned med lækre produkter til mig selv. Som i kun til mig selv. Min mand får ingenting, udover at dufte til mig, når jeg har taget det i brug.  Jeg har benyttet mig af selvforkælelsen i adskillelige måneder og jeg er vild med, at der pludselig en morgen, står en kasse med lækkerier lige ude foran min hoveddør. Det jeg synes, der er så fint er, at jeg bliver overrasket, får prøvet nye – ofte økologiske – produkter af, som jeg ellers ikke ville gå ud at købe og får serveret inspiration, som jeg ikke skal bruge tid på selv at finde frem til. I denne uge var der f.eks. håndcreme, müslibar, øjencreme, ansigtsolie, læbepomade, et indkøbsnet og lidt makeup til kinderne. Indholdet er selvfølgelig forskellligt fra måned til måned. Det koster 119 pr. måned + fragt og håndtering – du kan læse mere her. Giv det lige en chance – det er en skide god idé!

IMG_3254

Når vi nu er i boldgaden om at nyde, har jeg i denne uge været på Ærø i arbejdsmæssig øjemed. Nu er det ikke fordi jeg jubler over, at skulle være væk hjemmefra sådan flere overnatninger – jeg har det nu bare engang bedst hjemme, sammen med min skønne mand – men det gik over alt forventning og Ærø er jo faktisk ret hyggelig i frostvejr, selv om der er lukket overalt, undtagen lige ved tandlægen, boghandlen og i Netto. En gåtur ved vandet er ren nydelse og selvforkælelse og så var jeg så heldig, at få besøg af min mand. Vi burde virkelig besøge Ærø om sommeren. Jeg siger det bare. I. LOVE. IT. Lidt stemningsbilleder fra min lille arbejdsferie:

IMG_3247

IMG_3246

IMG_3243

Ha´ nu en vidunderlig weekend og NYD det nu:)

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.