Oprydning og nye projekter

februar 18, 2016 0 Af Christina

Jeg var lige ved at bestille nyt garn. Som i lige ved. Så var det jeg kom i tanke om, hvor meget garn jeg egentlig har liggende. Engang kunne jeg nøjes med 2 kurve. Nu har jeg dem + en noget større kurv til alle mine garnrester. Og hver gang jeg er færdig med et projekt, får jeg lyst til at købe mere garn og det er jo ret fjollet, når man tænker på hvor meget jeg har liggende. Jeg ryddede op og fandt garn, jeg fuldstændig havde glemt, jeg havde! Så faktisk er det jo nærmest, som at få nyt

Da det gik op for mig fandt jeg kassen med opskrifter frem, som næsten ikke kan lukkes. Og der er virkelig mange og på billedet, ser du kun et udpluk af opskrifterne og af hvor meget garn, jeg egentlig har.

IMG_3363 IMG_3364

Jeg er derfor blevet nødt til at lave lidt regler for mig selv om, hvordan jeg tackler min garn – købe – trang. Jeg lader simpelthen være. S.T.O.P. Det er jo nemt at sætte simple regler op og jeg skal strikke min. to projekter af resterne, før jeg overhovedet begynder at tænke på at købe mere. Det holder jeg jo snildt…eller..

Sådan er det jo også med stof. Men lige nu gælder andre regler. Jeg har f.eks. lige købt stof til to kjoler – det må man godt, når man har gavekort til Stof og Stil. Så gælder reglen med at bruge resterne først, ikke. Stoffet skal bruges til at sy en kjole fra How to do fashion, som er drevet af Nanna. Hun har lavet nogle ret skønne mønstre. Jeg har lavet en prøvemodel og i weekenden kaster jeg mig ud i dét projekt.

IMG_3367Samtidig er jeg startet på en sweater fra bogen Glamourstrik, der er fyldt med lækre og fine vintageopskrifter. Jeg er netop blevet færdig med en smuk cardigan i islandsk uld, der netop nu hænger til tørre. Den får du at se i weekenden.

Indtil da – nyd livet og kram den næste du møder på din vej:)

IMG_3366IMG_3352

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.