Jørgens nye røremaskine

april 9, 2016 0 Af Christina

Det er efterhånden længe siden, der har været nyt fra Jørgen og Merete. I lange perioder er de ikke til stede, men så pludselig dukker de op ud af de blå. Denne gang har Jørgen været på spil og der har udspillet sig forskellige smådramatiske scener i forstaden. Er du ny læser på bloggen, kan du læse mere om Jørgen og Merete her.

Inspireret af den gammeldags kødhakker fra Husquarna, som Christina købte for få uger siden, begyndte Jørgen at tale om, at han gerne ville have en røremaskine. Nu er det sådan hjemme hos Jørgen og Merete, at det er Merete der er suverænt mest i køkkenet. Jørgen kan til nøds få lov til at snitte grøntsager, men det er han til gengæld også god til. Til det formål købte han for længe siden en herredyr kniv, som kun Jørgen bruger. Merete synes den er for stor og skarp og har allerede én gang skåret sig på den – nærmest ved kun at kigge på den – så den får Jørgen lov at beholde i fred. Men for Jørgen er det vigtigt at have det rigtige værktøj, så han bruger enormt lang tid på, at undersøge mulighederne inden han investerer i værktøjet. Det skete også, da han fik idéen om røremaskinen. Der blev søgt og spurgt alle vegne om erfaringer og mærker og Merete har hver gang tænkt, at nu må den dille da snart være ovre.

Merete kunne faktisk ikke forstå hvad i alverden han skulle bruge en røremaskine til. Den er dyr, den fylder i køkkenet og Merete har i mange år klaret sig uden, så hvorfor investere i noget, hun ikke har behov for. Men Jørgen vil gerne bage. Bage flere boller. Nu er det bare sådan, at det er svært at bage flere, når man ikke bager i forvejen og hvad er der nu galt med at ælte dej med hænderne? Og det har Merete så drillet Jørgen med i flere dage, indtil der pludselig stod en rød røremaskine og fyldte på hendes køkkenbord. Han har i det mindste selv betalt for den – Merete vil ikke spytte penge i et projekt, hun synes er fjollet.

IMG_3646

Det næste der skal undersøges er, hvilke ingredienser der skal i og hvilken opskrift man skal vælge. Der er mange delelementer i sådan en gang bollebagning og det er så åbenbart ikke noget, man bare sådan lige gør. Merete kan godt finde på at tage det, hun har og bage boller ud af det, men sådan er det ikke med den nye røremaskine.

IMG_3647

Der er nu gået en uge med den nye køkkenmaskine og Jørgen er gået fuldstændig amok med sin nye bedste ven. Ikke mindre end fire gange er der blevet bagt gulerodsboller og i aftes toppede Jørgen sin begejstring for røremaskinen med at bage banankage. BANANKAGE!!  Merete er dog ikke overbevist endnu. Måske det er nyhedens interesse der topper lige nu, men indtil den måske klinger af, er hun da heller ikke for fin til at spise det Jørgen laver. Sådan skal det da heller ikke være.


IMG_3648IMG_3649
God weekend!

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.