Onsdagskærlighed: Fantasifabrikken

Denne onsdag vil jeg sætte spot på en blog, der har inspireret mig de forgangne uger.

Fantasifabrikken bliver drevet af to veninder og sygeplejersker, der gerne vil inspirere os til lidt mere glimmer og lækkerhed blandt hverdagens nullermænd . Det gør de ved bl.a. DIY´s, opskrifter og – det jeg er allergladest for – noget med garn. Bl.a. har de sat fokus på karklude, som jeg selv drømmer om at få tid til at gøre noget ved. En dag. Bl.a. gør de noget ud af hæklede karklude og det synes jeg da egentlig er en god idé, fremfor en strikket.

Følger du dem på Instagram, opdager du, at de ind imellem har give away´s på lidt af hvert og Instagram er jo en god mulighed for, at følge med i, hvornår der bliver udgivet noget på de blogs du følger. Det gør jeg i øvrigt på alle de blogs jeg følger – instagram er nemlig virkelig smart til at få et overblik og blive inspireret.

Derudover kan Fantasifabrikken også fortælle dig, hvordan du laver lemonade, kager, boller og andet godt. I det hele tager er det DIY´s der er i fokus, så er du sådan lidt gør-det-selv-agtig, er det værd at holde øje med de to damers kreative idéer.

Rigtig god onsdag:)

Pst. Hvis du gerne vil inspireres yderligere, så tjek Momster, hvor der bliver delt onsdagskærlighed ud med rund hånd.

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.