Momsterliv: En dag i mit liv

Momsterliv: En dag i mit liv

november 1, 2017 0 Af frufrilda

Det er blevet 1. november og det er allerede 2 måneder siden, jeg sidst skrev om en dag i mit momsterliv. Det betyder, at der nu kun er 3 måneder tilbage af min barsel. Fuck.

Kl. 4:45: Remouladen vågner. Godt nok er det tidligt, men til gengæld har hun sovet fra kl. 21. Siden vi skiftede til det skide vintertid, er hun vågnet kl. 5. Det normaliserer sig vel. Jeg ammer hende og vi står op kl. 5:30. Jeg går i bad mens hun ligger på gulvet og leger.

Kl. 6:15: Vi spiser morgenmad. Nu er remouladen begyndt at få overgangskost, så hun får hirsegrød og lidt æblemos. Hun er ret vild med det.

Kl. 6:45: Remouladen bliver træt. Hun bliver ammet – hvor hun så falder i søvn – inden hun skal ud og sove. Vi går en tur med barnevognen, imens far Jørgen ordner køkken. Han skal først møde sent idag, det er så luksus.

Kl. 9:15: Remouladen vågner. Inden da er jeg gået igang med at skære æbler ud til at koge marmelade, som den hausfrau, jeg nu er.

 

Kl. 10:15: Remouladen får resten af hirsegrøden og morer sig helt vildt, med at banke hænderne fladt ned i spisebordet. Hun er blevet så god til at grine! Jeg elsker det!

Kl. 11.15: Remouladen bliver ammet og skal sove middagslur, så vi går en tur og hun falder i søvn efter 5 minutter. Nu er vi nået til mit frirum på dagen, hvor hun plejer at sove en god lur. Jeg får ordnet lidt praktisk og blogget lidt. Bl.a. får jeg styr på den kæmpe bunke tøj jeg købte på Reshopper i str. 86 forleden til kun 300 kr. Remouladen er 7 måneder gammel og bruger allerede str. 80 i bodyer. Stop tiden. Jeg får også en smule tid til at strikke lidt og besvare mails.

Kl. 13:45: Efter en dejlig lang middagslur vågner remouladen og bliver ammet, puslet og vi leger på legetæppet. Hun har ikke skidt i to dage, så jeg prøver alle mulige tricks for at sætte gang i prutskiden. Som man siger.

Kl. 16:00: Er det igen sovetid. Jeg går en tur med barnevognen. Denne gang går jeg en lang tur, fordi jeg har lyst og kommer hjem kl. 16:45. Jeg når lige at hænge vasketøj op, inden remouladen vågner og jeg begynder at lave aftensmad. Idag skal vi have rugbrød med torskerogn og spejlæg.

Kl.19: Far Jørgen kommer hjem. Han har haft en kassevagt hos Odense fødevarefællesskab, hvor vi køber økologiske og billige grøntsager. Mega god ordning. Han kommer hjem med ekstra grøntsager, han købte meget billigt. Nu kan der ikke være mere i køleskabet.

Kl. 19:30 er det sengetid for en lille fis – der er stadig ingen prutskid. Måske falder hun hurtigt i søvn, så jeg kan få lidt aften. Med mindre jeg selv falder i søvn!

Har du lyst til at læse indlæg af samme skuffe, så tjek Momster ud.

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.