Onsdagskærlighed: Louises madblog

Denne onsdag har jeg endnu et tip til Jer om en madblogger – Louises madblog. Ja, altså man fornemmer et madtema i mine indlæg om onsdagskærlighed, men jeg kan virkelig godt lide at blive inspireret udi lækker mad.

Louises madblog

Èn jeg ofte støder på og bruger er Louises madblog. Hun må kunne et eller andet med Google – for hun ligger ret ofte øverst på siderne. F.eks. har jeg rigtig tit brugt hendes opskrift på tærtedej. Vi får nemlig ret tit tærte til aftensmad – som oftest grøntsagstærte. Forleden søgte jeg efter en lækker opskrift på vanillekranse og fandt denne, som jeg blev nødt til at bage to portioner af! De smager så skønt, så jeg nok bliver nødt til at bage flere, inden vi rammer julen. Louise laver nemme og letforståelige opskrifter, som ikke tager en krig at lave. Og så har hun billeder, der viser processen, hvilket kan være nødvendigt, hvis man er i tvivl, om det nu ser rigtigt ud, det man laver. Ta´ at tjekke hende ud!

Du kan se lidt stemningsbilleder fra dagen nedenfor, hvor jeg endelig, i bedste retrostil, fik brug for min skønne Husqvarna kødhakker/medistepølselaver/vanillekranseformer.

 

Ha´ nu en forrygende onsdag. Jeg vil snuppe en vanillekrans og en kop kaffe med fløde og strikke, lige indtil remouladen vågner fra sin formiddagslur.

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.