Jørgen og Merete tester: L´AMOURBOX

Jørgen og Merete tester: L´AMOURBOX

december 11, 2017 1 Af frufrilda

/KAMPAGNE/

Dette indlæg er i den lidt mere lumre ende. Jørgen og Merete har nemlig testet et helt nyt koncept, der hedder L´AMOURBOX. Men lad det være sagt med det samme – der er ingen afslørende detaljer at komme efter i dette indlæg. Det er Merete simpelthen alt for sippet til! Og er du i øvrigt i familie med hende og ved du ikke kan tåle den slags, så lad være med at læse videre.

Jørgen og Merete er jo blevet forældre og så må det lumre hjørne altså lige vente lidt, mens Merete kommer sig. Det kan godt tage nogle uger. Og efter 8 ugers undersøgelsen hos lægen (hvor lægen har rost Meretes fødselskanal foran en 23 år gammel mandlig medicinstuderende, der er fuldstændig rød i hovedet), burde der jo ikke være noget til hinder for at skulle igang igen. Lige bortset fra den altoverskyggende træthed, der ligesom bare bliver en kronisk tilstand med en baby i huset. Nuvel, det er ikke nemt for nogen forældre. Og pludselig ser man sig selv sætte det lumre hjørne i skema, for at være sikker på at det bliver til noget. Ikke så romantisk, men nogle gange nødvendigt. Med andre ord – der er ikke noget hos Jørgen og Merete, der er gået i stå, det er blot lidt mindre end det plejer.

MEN, skulle du nu trænge til at pifte dit (eller Jeres, velsagtens) lumre hjørne lidt op, eller er I gået helt i stå, så kunne L´AMOURBOX faktisk være et kig værd. Du kan bestille L´AMOURBOX som et enkelt køb eller som et abonnement, hvor du får en boks hver 2. måned. Og det er altså ret fedt, at du ikke behøver at binde dig for en længere periode, hvis du ikke sådan lige er til abonnementer.

December måneds boks

L´AMOURBOX

Indholdet i december måneds L´AMOURBOX

Decembers boks indeholder: en parvibrator, et rødt strømpebånd (til Merete, ikke til Jørgen), konfettihjerter til karbadet, 3 kondomer, massageolie, 2 prøver med glidecreme og en rengøringsspray.

Jørgen og Meretes umiddelbare indtryk:

Merete har det ret stramt med dufte. Desværre dufter kondomerne af jordbær – og det er egentlig mest bare hysterisk morsomt (men det kan jo selvfølgelig også løsne enhver stemning op). I øvrigt står der på kondompakken: “Santa´s coming – and so are you”. Ba – da – bum – tsch, det sagde hun også igår – agtigt. Det er lige humor for Jørgen! Massageolien skulle efter sigende dufte af jul. Den dufter ret syntetisk, så det kommer Jørgen og Merete ikke til at bruge. Til gengæld er konfettihjerterne er ret søde og det er heldigt, at Jørgen og Merete har et badekar. Det er nærmest lidt spa-agtigt.

Så alt i alt har Jørgen og Merete haft virkelig meget sjov med boksen.

Er det pengene værd?

Man får virkelig noget for pengene – en boks har en værdi af min. 700 kr og koster kun 199. Så vil du gerne have fingrene i december måneds boks, kan du nå det endnu. Det er jo en fin og sød overraskelse, at glæde sig til hver 2. måned, så hvorfor ikke!

Hjemmesiden skal også lige nævnes – under fanebladet L’amourbox – om os, kan du se, hvem der står for hvad og det er noget Merete kan lide. God gammeldags service, hvor man ved hvem der står bag.

Det er ikke sikkert, at Jørgen og Merete kommer til at købe en boks igen, men er du til overraskelser, er I gået i stå eller er der bare gået lidt for meget hverdag i den, så er det faktisk et ret sjovt indslag. God fornøjelse;)

Hvis du vil læse flere anmeldelser, kan du se med hos VictoriaGudrun og Slinkypiinky.

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.