Om FruFrilda

Velkommen til min blog, mit frirum og min kreative legeplads.

bloggen:

Min blog bærer præg af, at jeg er vild med at sy, skabe og designe smukt tøj – især vintageinspireret tøj. Jeg bruger al den tid, jeg kan hver dag, til at skabe noget kreativt med mine hænder. Det er min måde at koble af på. Derudover vil der også snige sig hverdagsagtige kvindeting ind lige fra mad, livet som mor til mælkebøtter i græsplænen og alt derimellem, men det er det kreative hjørne der fylder mest. Jeg elsker at skrive og blogger, fordi jeg ikke kan lade være.

om mig:

Jeg hedder Christina, er 35 og bor i Odense med min vidunderlige mand og vores lille datter i et skønt hus med en have fyldt med æbletræer. Til daglig studerer jeg kandidat i ergoterapi på SDU. Jeg er autodidakt syerske og har strikket så længe jeg kan huske.

hvorfor FruFrilda:

FruFrilda opstod sammen med en veninde en dag. Det er en sammentrækning af mine kattes navne Mille og Frida. Det eneste tidspunkt kattene ikke er søde, er når de slæber smådyr med ind og æder dem, ellers synes jeg faktisk jeg har gadens sødeste katte. Det lyder lidt kattedame – agtigt, I know.

affiliate links:

Jeg bruger affiliate links i det omfang, jeg kan stå inde for. Jeg reklamerer kun for produkter eller forretninger, jeg synes fungerer. Og så er affiliatelinks en skide god idé, det får både du og jeg noget ud af.

billeder:

Billederne på bloggen er mine og det er god stil at spørge om lov inden du evt. vil bruge/låne dem i en anden sammenhæng. Jeg siger som regel aldrig nej, men spørg mig lige først.

kontakt og samarbejde:

Ønsker du et samarbejde, er du velkommen til at skrive mig en mail. Jeg strikker ikke på bestilling.

Mail: frufrildadk@gmail.com

instagram:

@frufrilda

facebook:

Hvis du vil følge med på Facebook kan du finde min side lige her.

Efterlad gerne en kommentar, når du har kigget forbi, det ville jeg synes var SÅ skønt!

God fornøjelse på bloggen:)

Kh. Christina