Fru Frilda og et bryllup

august 10, 2015 Slået fra Af Christina

IMG_2402  IMG_2403

Noget skelsættende er hændt i weekenden – jeg er nemlig blevet gift med den smukkeste mand ever. Som i den smukkeste jeg nogensinde har kastet mit blik på. Og jeg har ellers kastet blikket på en del. Nu er jeg en ægte Fru eller hustru om man vil, jeg kan ikke blive enig med mig selv om, om nogle af delene dur. Kone er “konet” og minder mig om min gamle matematiklærer i folkeskolen. Hustru er gammeldags, men alligevel lidt bedre end matematiklæreren. Min mand har idag for første gang brugt termen hustru og det var egentlig ok og alligevel en smule surrealistisk. Og virkelig skønt, at alting falder i hak og passer sammen. Sådan helt ind i hjertet.

Vi havde et fuldstændig fantastisk bryllup. Uformelt, uhøjtideligt, gæster hele weekenden, fyldt med kærlighed og glade mennesker, virkelig lækker mad og vin, dejlige indslag og godt vejr. En borgerlig vielse på terrassen med alle vores skønne mennesker omkring os. Fuldstændig som vi havde forestillet os.

Samtidig med denne store begivenhed i mit liv, er jeg igang med at opstarte denne blog. Jeg har blogget før, men nu har jeg arbejdet mig mere frem imod, hvilken slags blog jeg gerne vil lave. Denne blog er mest kreativ funderet og jeg vil vise alt hvad jeg pusler med og dele tips med Jer. Mest omkring strik og syning. Dette er samtidig en blog, hvor jeg beretter om ganske almindelig kvindeting som Frue. Eller Hustru. Eller whatever.

Jeg glæder mig meget til at dele min verden med Jer!

Velkommen til.

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.