Strikket babytæppe

august 16, 2015 0 Af Christina

Jeg har ikke syet så meget denne weekend, som jeg egentlig gerne ville. Med en killing på 12 uger i huset, er der ligesom en del der skal holdes øje med og mange NEJ´er der skal slynges ud. Måske Fridamissen bare synes det er pisse kedeligt at bo her, for man må ikke engang kradse i hverken møbler eller mennesker. Nederen.

Vi har øvet os på at man ligesom heller ikke må lege med garnet, når jeg strikker. Eller for den sags skyld jagte fingrene der skriver hurtigt på tastaturet. Af samme grund tager dette blogindlæg nok lidt længere at skrive end planlagt. Og det går egentlig helt godt. Men det er altså svært at holde sig i skindet, når man er meget legesyg.

IMG_2466Jeg er igang med at strikke et rigtig fint babytæppe til min skønne gravide veninde. Med masser af mønster, så det taget lidt tid, men det er det værd. Det bliver nemlig helt vildt flot. Mønsteret er faktisk Kronprinsesse Marys – nu er jeg ikke særlig royalt anlagt, men mønsteret er fint, så derfor.

IMG_2460

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.