Helle Høhl Illustration

august 17, 2015 0 Af Christina

Jeg får lige lyst til at dele denne skønne tegning, som vi fik i bryllupsgave. Vi fik så overvældende mange gaver og det er først nu, hvor vi er ved at lande, at vi har ordentlig tid til at få set ordentlig på gaverne. Tegningen herunder er ret spot on og Mette Høhl, der er tegneren bag, har virkelig formået at få de mest vigtige ting frem om min mand (JA, nu kan jeg kalde ham min mand. Ret syret.) og jeg.

IMG_2473

Jeg er igang med strikke Christians trøje, mens han holder sin top smarte Pinarello racercykel med carbonstel. Mille sidder ved siden af og venter på jeg endelig tager mig sammen til at give hende en godbid. Og vi ser glade ud. Det er så fin en tegning og en rigtig god gaveidé. I kan tjekke Helles facebookside lige her.

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.