Lækkert retrostof

august 24, 2015 0 Af Christina

Jeg elsker at kigge efter flot og farverigt stof på nettet. Egentlig kan jeg godt lide at handle fysisk i stofforretningerne, da det er smart lige at mærke stoffet i hænderne inden jeg køber det. Det kan være godt at mærke om stoffet, mon nu vil føles rart at have på, at se om det er gennemsigtigt og om det er tykt/tyndt osv. Men ind imellem falder jeg over noget virkelig fedt stof, jeg bare MÅ eje. En af de stofforretninger på nettet, der især har flotte, mønstrede stoffer er Malika og Rosa.dk. Der kan man finde fine og flotte kvalitetsstoffer.

Til en ny pusletaske, jeg skal igang med, bruger jeg bl.a. dette stof:

IMG_2505

Er det ikke fantastisk smukt? Jeg elsker detaljerne med det fine farvespil og blomsterne.

I øvrigt har jeg nu fået sat min første tøjlabel i en pusletaske til min søde veninde. Det er blevet ret fint. Hvis jeg selv skal sige det.

IMG_2508

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.