Vintagemønstre

august 31, 2015 0 Af Christina

I min søgen efter mønstre der kan hjælpe mig med at sy en skøn 50´er kjole, kom jeg til at kigge på Etsy. Her er der så mange skønne mønstre, at det er svært at vælge, hvilket et man skal kaste sig ud i. Derfor købte jeg to mønstre – fordi jeg ikke kunne bestemme mig – fra Advance Printed Patterns. De var ikke helt billige – 120 kr. pr. stk. Til gengæld fik jeg fragten gratis. De er nemlig sendt fra USA, så det var egentlig en god handel, synes jeg.

Det fine ved at købe et gammelt mønster er, at det er brugt. Der er simpelthen en, der har stået med netop mit mønster i hånden og syet efter det. Det er tilmed passet rigtig godt på – der er kun slitage at se på indpakningen. Instruktionsarket er gulnet i kanten og det dufter af “gammelt”. Som om de har ligget på et loft i et gammelt hus i rigtig mange år. Fuldstændig samme duft som den gamle, fine kuffert jeg modtog med Professorinde Ella Lunds store sykursus og mønstre. Det har en historie med sig og det er noget helt særligt. Nu ligger de her på mit sofabord og venter på at blive taget i brug igen.

Der er slet ikke fritid nok til alt det, jeg gerne vil sy!

IMG_2539

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.