Islandsk strik

september 2, 2015 0 Af Christina

Der er noget ret skønt over islandsk strik og garn. Jeg bruger især Lettlopi garn, når jeg kaster mig ud i en omgang ny islandsk uld. Lettlopi kan godt være lidt krads, så din hud skal altså ikke være sart. Nogle mennesker har det jo sådan, at de ikke kan ha´, hvis tøjet kradser. Det betyder nu ikke noget for mig, jeg tager bare en trøje indenunder.

Ift. opskrifter bruger jeg bogen Islandsk strik af Turbine. Der er mange skønne og lækre opskrifter i til både, kvinder, mænd og børn.

IMG_2551

Den sidste trøje jeg lavede til min mand, var fra denne bog. Garnet er tykt, så det tog ikke så forfærdelig lang tid.

IMG_2094

Nu er jeg gået igang med en varm, ulden trøje til mig selv. Af en eller anden grund er det ikke så tit jeg strikker noget til mig selv. Det bliver mest til andre. Så nu bliver det rart at nyde de kølige efterårsaftener med lidt uldent, kradsbørstigt fra fra Lettlopi.

IMG_2550

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.