Jeg kom til det…

september 8, 2015 0 Af Christina

Hvor tit sker det ikke, at du ser noget, du bare rigtig gerne vil have. Det er måske i virkeligheden lidt for dyrt og måske, behøver du det faktisk slet ikke. Men det er bare så flot, smart eller lækkert, at du bare MÅ have fingrene i det. Og pludselig hører du dig selv finde på alle mulige undskyldniger, for at det du bare rigtig gerne vil have, faktisk er nødvendig for, at du overhovedet kan få din hverdag til at hænge sammen. Ja okay, det sidste er måske lidt overdrevet – men nu har du helt sikkert fattet pointen.

Sådan kom jeg til at købe dette flotte og virkelig lækre retrostof fra Malika & Rosa. Jeg kunne simpelthen ikke lade være og min undskyldning er, at jeg jo skal bruge noget stof til at sy en kjole af, når jeg skal på sykursus i oktober hos Signe fra Skaberlyst. Det kan I jo nok forstå. Jeg kom faktisk også til at gøre det med et par sko (og en jakke…) på Zalando forleden, men de koster kun 299. (Og her har jeg overhovedet ingen undskyldning)

IMG_2582

Og jeg er helt sikker på, at det ikke kun er sket for mig. Vel?

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.