En lille smule selvforsynende

september 11, 2015 0 Af Christina

…kan man vel godt kalde det, når man har 3 æbletræer og et par brombærbuske i haven? Ja okay, det er måske i virkeligheden lidt overdrevet. Kom igen, når du har høns og højbede i haven. Mindst. Nå, men det er i hvert fald virkelig hyggeligt, at plukke æbler af egen avl og spise brombær fra egen have til morgenmad.

Efteråret banker på og bladene begynder så småt at ændre farve. Det er jo vældig fint, når solen skinner og knapt så begejstrende, når det pisser ned, som f.eks.s idag. Ikke engang katten gider gå ud i lortevejret. Nuvel,til gengæld er det weekend og jeg kan sove længe de næste to dage. OG jeg skal tilbringe tid med skønne mennesker.

I øvrigt er gammelmissen fit for fight og killingen tror, den kan fange fluer. Alt er som det plejer at være.

IMG_2588 IMG_2589

Rigtig god weekend fra æbleland!