Jørgen og Merete på søndagstur

september 13, 2015 0 Af Christina

Jørgen og Merete, som du kan læse om her, besluttede idag at tage på en lille søndagsudflugt til IKEA. Merete åbnede for nyligt sin køkkenskuffe og opdagede, at beholdningen af opbevaringsbøtter var sunket gevaldigt. Nu er der kun de tomme isbøtter tilbage, der engang har været vanilleis i. Det er sørgeligt, tænker Merete. Hun vil egentlig gerne have tupperware, for det er vist god kvalitet, men det gider Christina ikke – det er alt for mormor – agtigt, siger hun.

IMG_2606

Kender I så det, når man skal finde en parkeringsplads og man finder to foran hinanden der er ledige? Det er så smart, for så er man fri for at bakke, når man skal ud igen. Det kan Jørgen rigtig godt lide og bliver så glad, da han finder en fin P – plads i P – huset under IKEA.

IMG_2608

Idag tager de trappen istedet for rulletrappen, som jo ellers er Jørgen og Meretes foretrukne, for de har ikke fået noget motion idag og så duer det jo ikke at man er doven og tager rulletrappen.

Og når vi nu er i Jørgen  og Merete – genren, skal I huske, at de toiletter der står rundt omkring og skal agere rigtigt toilet i en rigtig lejlighed, ikke må benyttes. Der henvises til restauranten. Bare lige et tip, hvis I nu pludselig får brug for et toilet midt inde i IKEA. Det morer Jørgen og Merete sig vældigt over, selvom Merete godt kan være lidt snerpet. Bøtterne de købte hed faktisk “Pruta”. Så kan man nok lægge to og to sammen.

IMG_2607

Nå men god søndag aften!