Sykursus

oktober 4, 2015 2 Af Christina

Denne weekend har været tilbragt i Kolding på sykursus hos Signe Eriksen fra Skaberlyst. Hos Skaberlyst har jeg faktisk lært at sy via et onlinekursus, som jeg før har nævnt her. Det har været skide smart, og er det stadigvæk, for nu bruger jeg det som “opslagsbog”. Så hver gang jeg møder noget nyt, jeg ikke aner hvad jeg skal stille op med, finder jeg det som regel i onlinekurset, som jeg jo har ubegrænset adgang til. F.eks. har skråbånd voldt mig store problemer og hysteriske anfald, men det forklarer Signe så fint med fine og beskrivende videoer.

Men nu trængte jeg altså til at lære mere. Og det er selvfølgelig nærliggende at komme på kursus hos Signe og opleve hende og hendes faglige viden live. Og hun er fuldstændig ligeså sød, som jeg havde forestillet mig! Så med tasken pakket med alt for mange stoffer, end jeg kunne nå at sy i, har jeg lært alle mulige lækre teknikker og detaljer, som I med tiden nok skal få at se her på bloggen. Jeg har ikke lavet noget færdigt denne weekend. Men forhåbentlig bliver jeg færdig med noget af det i den kommende uge.

IMG_2667 IMG_2673

Som bekendt, har 50´er kjolen været undervejs et stykke tid. Og nu er har jeg endelig knækket koden til Professorinde Ella Lunds gamle symønster til sjalskrave. Hvis du ikke ved hvem Professorinden er, så læs med her. Og så gik det op for mig, hvor heldig jeg egentlig er, at have fået lov at købe Professorindens store sybog med symønstre. Dén tror jeg der var et par stykker, der var meget misundelige på.

IMG_2678 IMG_2674

Man kan jo egentlig sige, at Signe fra Skaberlyst er en moderne udgave af Professorinden. Hun er i hvert fald dygtig og mangler du et godt sykursus, hvor du bl.a. kan lave dig et ordentligt grundmønster, skulle du tage at kigge forbi hendes blog.

Rigtig god søndag aften:)