Jørgen og Merete på Bali vol. 2

oktober 22, 2015 0 Af Christina

Her er stadig fedt. Punktum.

Jørgen og Merete  hygger sig på et dejligt hotel med udsigt over havet, men måtte lidt igennem, før de nåede dertil. Som de jyder de nu engang er, er det ikke til at stå for et slagtilbud på booking.com. Så da der var et hotelværelse ledigt tre nætter for ingen penge – og oven i købet havde hotellet fået gode anmeldelser – lige ude til vandet, købte de det. De drøner afsted på scooteren (den hedder i øvrigt Scoopie, sådan helt seriøst) med oppakning, som et par unge studerende og ankommer til en skøn by lige ud til vandet. De får nøglen til bungalowen og går glad ind. Og lige dér, bliver Merete helt stille og snerpet. Ja altså, det ligger ud til vandet og der er en dejlig pool, men værelset… Badeværelset har svamp og mug på væggen og håndklæderne er beskidte. Der gror en skov i badeværelset med åben ud til det fri. Meget autentisk. Men for autentisk til Merete. Jørgen drister sig til at spørge Merete, om hun måske ikke kan vænne sig til det, men han får blikket. B.L.I.K.K.E.T.

imageimageimage

Som den kære ægtemand han er, finder han, lidt længere oppe af vejen et noget bedre hotel og Merete kan ånde lettet op. Og sådan er der så meget. Jeg ved ikke, hvor du helst vil  bo, men jeg er lige præcis, hvor jeg skal være.

imageimageimage

Vi bor forresten sammen med en gekko – den hedder Gordon. Og er faktisk ret sød og æder vores myg. Win win. Alligevel en lidt ringe substitut for mine katte, men jeg ved, at der er én der passer godt på dem derhjemme.

image

Idag har Jørgen været hos den lokale medicinmand/healer, som efter sigende kan ordne ALT. De bruger ham på hotellet til de gæster, der har ondt i ryggen. Men vi besøgte ham og Jørgen fik fikset sin skulder af Manku Berati, der havde hånden helt ind i armhulen på Jørgen. Det var til gengæld en meget autentisk oplevelse at besøge ham. Han bor i et lille hus med gøende hunde, fritgående høns og hele familien. Jørgen siger, at han ikke har ondt i skulderen mere, så måske er han lidt magisk, ham medicinmanden.

imageimage

Alt i alt går det forrygende. Det var egentlig bare det jeg ville. Jeg smutter, har en travl eftermiddag foran mig ved poolen. Hej Hej.