Jetlag i en uge?

november 8, 2015 0 Af Christina

Nu er det en uge siden, vi kom hjem fra Bali. Og jeg må bare sige, at det var virkelig dejligt at komme hjem igen. Både til hverdagen, veninderne, misserne, kollegerne, arbejdet og madlavningen. Jeg kan faktisk rigtig godt lide hverdagen. Der er noget over strukturen og forudsigeligheden, som jeg synes er rart. Faktisk er det også dejligt at have et job, hvor jeg glæder mig til at komme tilbage. Der er jeg sgu egentlig ret heldig.

Den store mis lagde mig godt nok på is et par dage og var noget fornærmet, mens vi måtte tage det store skyts frem i opdragelsen af den lille mis, som af en eller anden årsag bare synes, at køkkenbordet er noget man ligesom springer op på. Men nu er alt ved det gamle igen.

Der har været stille på bloggen denne uge, for jeg har simpelthen haft skide meget jetlag. Det har jeg aldrig før prøvet, men nu er jeg jo heller ikke så berejst. Kender I det, når man efter aftensmaden tænker på, hvornår det er rimeligt at gå i seng? Og man overbeviser sig selv om, at bare jeg lige strækker den til over kl. 19, så er det vel ok? Heldigvis, som ugen er skredet frem, kan jeg nu trække den til 21.30, før jeg går i brædderne.

Jeg har derfor kun fået strikket lidt denne uge og snart er der sweater på vej. Men forhåbentlig får jeg mere tid til det kreative i næste uge.

IMG_2913

Rigtig god søndag. Jørgen og Merete har lavet en lille video om jetlag I kan se her. Enjoy.