Morgenshot

november 19, 2015 0 Af Christina

Det begynder altså at blive lidt koldt. Bevares, jeg ved godt, vi går ind i vintermånederne, men alligevel er det altså lidt irriterende at cykle afsted i regntøj hver eneste dag. HVER eneste dag. På nuværende tidspunkt plejer jeg at have raget en god forkølelse til mig. Det er simpelthen ikke sket endnu. Om det er alt det strik jeg bruger eller om jeg bare indtil videre er heldig, det aner jeg ikke. Men jeg tilskriver faktisk noget af årsagen mit nye påfund; morgenshot med ingefær og citron. Fyldt med alle mulige gode vitaminer og lavet med vinterkærlighed. For at holde kulden skakmat.

Jeg har vist nævnt før, at det jo ikke er en madblog, det her, men jeg vil nu alligevel gerne dele denne opskrift med Jer:

Opskrift på morgenshot

2 citroner med skræl i skiver

200 gr skrællede ingefær

3 spsk sukker

2 l vand

Kog det hele i en times tid, si det og hæld på en patentflaske, eller hvad du nu har. Det kan holde sig i køleskabet en uges tid. Det er lidt stærkt, men det giver en skide god start på morgenen. Og så smager det også ret skønt varmt.

morgenshot med ingefær

Rigtig god fornøjelse:)

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.