Vil du se mit garn?

november 21, 2015 0 Af Christina

Jeg har netop hentet vinterens forsyninger af garn – lad os se om jeg kan nøjes med det, eller om jeg bliver nødt til at bestille mere om et par måneder.

Garnet er bestilt hos abc – garn, som giver en virkelig god service – og så er der næsten altid ret mange gode tilbud at hente. (Dette er ikke et affiliatelink, blot et tip fra mig til Jer.) F.eks. får jeg lige det sidste katalog fra Drops med i pakken og det er jo ret skønt. FullSizeRender

Ud af dette skønne garn vil der bl.a. blive lavet sokker og derudover vil jeg lave en poncho, ud fra egen strikkeopskrift, som vil være at finde her på bloggen, når jeg når dertil.

Men allerførst skal jeg være færdig med den lille bitte babykjole, jeg er i gang med, til min søde venindes lille babypige.

Ha´ en dejlig snefuld weekend.