Uldsokker

november 24, 2015 0 Af Christina

Er der noget mere skønt, end at gå med varme sokker om vinteren, når frosten sætter ind?

Jeg er helt vild med hjemmestrikkede uldsokker og jeg får altid lyst til at kaste mig over sokke – projekter, når der er koldt udenfor. Faktisk synes jeg, at noget af det bedste ved kulden udenfor, er varmen indenfor. Hyggen, varmt strik og den nærtstående jul, som Merete allerede forbereder sig på. Men mere om Merete og hendes juleri i et senere indlæg.

Nu havde jeg jo fået nye garnforsyninger til vinteren, men så var det, at jeg kom til at købe noget mere. Shit happens.

Denne gang har jeg bestilt garn hos Woolspire, som har et ret stort udvalg i garn og en god service. Jeg bestilte kun strømpegarn i mærket Silja, 80% uld og 20% nylon. Jeg fik garnet leveret i en fin pose, som jeg synes er ret smart til at have ét projekt i – jeg har nemlig altid gang i nogle stykker, så det er praktisk at holde adskilt.

IMG_3016 IMG_3015

Jeg har allerede fået de første bestillinger til børnesokker, så det er jo bare skønt:)

Rigtig god regnfuld tirsdag – håber du tilbringer den indendøre med varm kakao og kage med kanel!

(Dette indlæg indeholder affiliate)