Retrokjoler

december 15, 2015 0 Af Christina

Der har været gang i symaskinen. Det er virkelig ren terapi. Syterapi, kan vi kalde det. Som før nævnt må jeg ikke købe mere stof eller garn, før jeg har lavet noget ud af det jeg har og det forpligter jo, når man ligesom siger det højt. I weekenden har den stået på syning og det, er det kommet disse to kjoler ud af.

IMG_3111 IMG_3112

Den første kjole er af et lækkert jerseystof fra Malika og Rosa. Behageligt både at sy i og have på.

IMG_3114IMG_3116

Den anden er en lækker tætsiddende sag, også i jersey, hvor jeg har eksperimenteret lidt med at dele mønstret op. Og det er da egentlig gået meget fint. Stoffet er vist nok fra Stof og Stil – så vidt jeg husker. Jeg ved egentlig ikke, om denne er særlig retro – agtig, men det er den første i hvert fald i stoffet.

Jeg er vældig glad for begge kjoler, som jeg flasher på mit arbejde i disse dage.

Ha´ en rigtig dejlig tirsdag!