Meretes hyggekrog

december 20, 2015 2 Af Christina

Hjemme hos Jørgen og Merete er de aldrig særlig lang tid om at træffe en beslutning. Så når Merete bedyrer, at nu vil damen have en gyngestol, klapper Jørgen hælene sammen og starter den meget lange Passat for at køre i IKEA. Der ynder de jo at komme, læs f.eks. her.

Nu er det bare sådan, at IKEA ikke engang tilnærmelsesvis kan hoste op med en ordentlig gyngestol, så Jørgen og Merete må køre videre i andre bolighuse. Problemet er bare, at når man f.eks. kører i ILVA, så er der leveringstid. Kan først leveres efter nytår. Glem det.

Som et plaster på såret købte Jørgen og Merete norske klejner og kørte hjem og Jørgen begyndte at søge på Gul og Gratis. Og vupti. Kongstad Antik har lige det Merete vil have og en time efter ser det sådan ud i hjørnet af stuen:

IMG_3128 IMG_3126

Meretes nye hyggekrog med strikkekurv, gyngestol og lammeskind. Nu er Merete SÅ glad og de kan roligt nyde resten af søndagen.

For alle Jer nye læsere, der ikke kender Jørgen og Merete så godt, kan I læse mere her.

Rigtig god søndag – uanset om I har en gyngestol eller ej:)