Kopper i keramik

december 30, 2015 0 Af Christina

Som jeg før har nævnt, er jeg ret glad for kopper. Jeg vil næsten driste mig til at sige, at jeg har en koppefetish. Vi har mange kopper og jeg kan huske, hvor jeg har hver og én fra. Hver dag, når jeg tager en kop, tænker jeg på vedkommende jeg fik den af. Det er så hyggeligt og der er noget helt særligt over kopper. Det er køkkenets pæneste inventar. Man kan jo nærmest bruge dem til pynt. Se nu f.eks. de kopper jeg lige har anskaffet mig:

IMG_3168 IMG_3167

De sidste dage har jeg drukket morgenkaffe med fløde af disse og samtidig har jeg tænkt på min storebror, som har lavet dem. Jeg er helt pjattet med det, han laver og det er ikke kun fordi, det er min bror, at jeg siger det. Han er faktisk ret dygtig. Hvis du vil se flere lækkerier, kan du tjekke hans instagram: @carstenjoergensen.

Nu er det snart nytår og jeg er lige netop blevet færdig med nytårskjolen i den bedste 50´er stil – men det må du vente med at se til imorgen.

Rigtig god onsdag aften!