Nytårsforsæt hos Jørgen og Merete

januar 3, 2016 0 Af Christina

Allerførst, velkommen til nye læsere, som jeg har lagt mærke til følger med. TAK for det! I vil med fordel kunne læse lidt intro til Jørgen og Merete her.

Jørgen og Merete synes egentlig, det går meget godt. De lever et stille liv i forstaden og trives med trægulve og opvaskemaskine. Noget af det eneste der kan få Merete sådan virkelig på dupperne er et besøg i det lokale indkøbscenter, som hun virkelig elsker. Det gør Christina derimod ikke – læs mere her.

Merete vil rigtig gerne tage sig godt ud, så et af hendes nytårsforsætter er, at hun skal gå noget mere med neglelak. Det giver ligesom lidt ekstra til u´trykket. Hun vil også gerne løbe. Så det er hun startet på. Problemet med det er, at Merete ikke gider løbe mere end 14 dage, så mister hun ligesom motivationen. Det sker ret ofte. Christina er lidt mere til yoga, så der ligger en yogamåtte foldet ud i stuen. Det er lidt mere moderne, synes hun og så ser det også ud af noget, at måtten ligesom ligger fremme. Og det er altså ikke kun yogamissen, der bruger den.

21547159183_8dc8efaab3_o

Jørgen derimod kunne godt tænke sig at skovle noget mere sne. Sneskovlen bliver sjældent luftet og det synes han er temmelig ærgerligt. Derudover er der noget med en græsplæne der skal holdes og en drone der skal bygges. Han får travlt.

Hvad angår bloggen her, vil Christinas neglelakfingre skrive indlæg om bl.a. hvor hun finder sin inspiration fra, hvor hun køber stof og garn og forhåbentlig få en masse tid til, at sy 50´erinspirerede kjoler og strikke bløde sager. Der bliver nok at se til!

Må vi alle få et 2016 fyldt med kærlighed, motivation til at løbe og ting der giver os energi.

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.