Blødt babytæppe

januar 17, 2016 2 Af Christina

En uge er gået og tiden går generelt alt for hurtig. Når arbejdet kører derudaf, bliver der ikke meget tid til bloggen her, men det betyder ikke, at jeg ikke får kreativiseret (er det et ord?)

Det er efterhånden mange år siden, jeg startede med at strikke babytæpper til venner og familie, når de ventede sig en lille ny. Det er blevet til en del tæpper i alle mulige afskygninger. Både hæklede og strikkede. Jeg synes, det er hyggeligt og samtidig er det en varm, personlig gave at give til et nybagt forældrepar. Det er blevet en tradition og nu er der endnu én i omgangskredsen der venter sig.

Det er der kommet dette bløde babytæppe ud af.

IMG_3229 IMG_3230 IMG_3235

Så er der endnu en lille baby, der kan holde varmen.

Opskriften kan findes her og jeg har brugt Drops Baby Merino garn – vær opmærksom på, at det strækker sig en del, når det bliver skyllet op.

Rigtig god solskinssøndag!

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.