Vinterkjole i 50´erstil

Vinterkjole i 50´erstil

januar 24, 2016 6 Af Christina

Jeg har syet en fin vinterkjole i 50’erstil. Indrømmet, der er måske lidt stilforvirring i kjolen her, da mønsteret er fra 50´erne lavet af min syguru Professorinde Ella Lund og stoffets mønster er mere 70´eragtigt. Men ikke desto mindre synes jeg resultatet er blevet helt vildt flot og jeg er noget stolt af det. Det har taget mig små 14 dage at lave kjolen – mønsteret var tilpasset og tegnet på mønsterpapir inden. Så det er en omstændig proces. Og det gør bare resultatet endnu mere tilfredsstillende.

Vinterkjole i 50’erstil

vinterkjole i 50'erstil

vinterkjole i 50'erstil

Stoffet er købt hos Malika og Rosa, som bestemt er et kig værd – der er virkelig mange flotte stoffer af rigtig god kvalitet. Designeren er Robert Kaufman. Stoffet er en smule tykt i det, så det bliver en kjole, der skal bruges om vinteren.

Detaljerne

Der er masser af detaljer i kjolen og kaster du dig ud i denne disciplin, er det virkelig vigtigt, at du er meget præcis med dit syarbejde. Der er sjalskrave, som jeg er blevet helt gode venner med at lave. Når man lige finder fidusen, er det ingen sag. Det samme med knaphuller og lynlås – det er jeg blevet total god til. Nederdelen er rundskåren og der er et lille læg ved hver skulder.
 vinterkjole i 50'erstil

vinterkjole i 50'erstil

vinterkjole i 50'erstil

Rigtig god søndag – jeg vil valse rundt i min nye kjole og se lækker ud resten af dagen.

Vil du se flere vintagekjoler? Så kig med her, hvor jeg præsenterer dig, for nogle af de vintagekjoler, jeg har syet.

Husk du husket at tilmeldt dig mit nyhedsbrev? Hvis ikke kan du gøre det lige her.

     Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.