Nyt udseende og mit ynglingsstrik

januar 25, 2016 2 Af Christina

Jeg har længe overvejet at ændre udseendet på min blog. At tage den med til en personlig stylist i Magasin eller noget. Mest fordi jeg synes det gamle var lidt kedeligt og ikke særlig mig – agtigt. Jeg bruger WordPress og der er tusindvis af forskellige temaer at vælge imellem. Det blev til det, som du kigger på lige nu. Jeg synes stadig jeg mangler lidt småjusteringer, men ikke noget der gør, at FruFrilda ikke allerede kan gå i luften i sin nye forklædning. Jeg synes det er rigtig fint og feminint og passer mere til en kreativ blog end det gamle. Kan du lide det?

Jeg vil gerne dele min ynglings – strikkeopskrift med Jer. Det stykke tøj jeg har strikket, som jeg går allermest i, er en sweater jeg strikkede for nogle år siden. Opskriften findes lige her og er ret nem at strikke. Garnet er Drops Alpaca som du f.eks. kan købe hos Woolspire(affiliatelink) Det er helt fantastisk blødt og lækkert og dejligt at strikke med. Dén trøje har jeg virkelig gået meget med og gør det stadig. Jeg synes den er helt vildt flot og så holder man varmen. Med mindre man har tendens til at svede, når man f.eks. skal undervise, som jeg gør til daglig, så er det nok en god idé at tage noget mere luftigt på. Bare et tip:)

IMG_3264

I øvrigt er det længe siden, vi har høre noget fra Jørgen og Merete og Merete har snart et nyt indlæg i støbeskeen. Hun savner nemlig sin Jørgen, som rejser ret meget i øjeblikket. Hvis du ikke kan vente, eller er ny læser og ikke kender Jørgen og Merete, kan du i mellemtiden læse mere her eller se med på FruFrildas facebookside, hvor du kan gense et par videoer, fra et par småborgerlige, småsure forstadsdanskere.

God fornøjelse og god mandag!

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.