Når Jørgen og Merete skal undvære hinanden

januar 29, 2016 0 Af Christina

Merete har jo giftet sig med Jørgen for at være sammen med ham. Så synes hun jo egentlig ikke det er meningen, at han skal rejse i tide og utide og lade hende blive alene hjemme, helt alene og paranoid overfor indbrudstyve. Og det er jo let at bryde ind i et hus, ik? Men når Merete er alene hjemme, tager hun sine forholdsregler, så potentielle tyve ikke får held med noget som helst. Hun gemmer nemlig vigtigt inventar et hemmeligt sted. (Dog ikke symaskinen, det synes hun alligevel er for besværligt).Også bilnøglerne – for der er I.N.G.E.N. der får held med at rende med Passaten. Not in my house. Hun overvejer en stor jernkølle ved siden af sengen også, men ved ikke helt, om det er nødvendigt, når hun nu har to vagtkatte i huset. De vil jo springe på alle, der ville rende med Passaten og kradse øjnene ud på indbrudstyven. De kunne ikke finde på at smyge sig op af benene på fremmede – overhovedet. Det ved alle jo. Merete overvejer tillige med at installere et gigantisk alarmsystem, der smækker jerngitter for vinduerne, larmer af helvede til og har et kamera i hvert hjørne af huset. Men på den anden side, hvad gider man egentlig stjæle i Jørgen og Meretes hus? Bare de ikke render med gyngestolen. (Den kan du se her.) Og overlockeren. Eller kattene.

Noget af det der også er lidt irriterende når Jørgen ikke er hjemme er, at han plejer at støvsuge. Det elsker han, for han har en meget speciel støvsuger til at tage på ryggen, så han faktisk ligner en Ghostbuster. Og hvem skal gøre det, når han ikke er hjemme? Eller hvem skal pumpe Meretes cykel op eller fjerne døde mus fra kælderen, som kattene har slået ihjel? Hvem skal Merete lave mad til og vaske tøj for? Og hvordan har Jørgen egentlig tænkt sig, at Merete skal kunne falde i søvn, når han ikke er der?

Christina synes egentlig det er meget fedt med lidt ro og bruger meget tid på at høre høj musik, danse til Nik og Jay (ja ok bevares, men “lækker lækker” holder jo stadig, ik?) og klippe i stof og sy. Det er nu ret hyggeligt og virkelig lækkert når Jørgen kommer hjem igen:) Denne weekend tager Christina af sted og det passer altså ikke Merete. Men det må hun så finde sig i.

Rigtig god weekend til Jer alle og overøs nu bare hinanden i kærli´he´. Som man siger her på Fyn. Der er ingen, der har taget skade af for meget kærlighed, så NYD nu hinanden og weekenden.

IMG_3252

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.