Fastelavnskostumetip

februar 9, 2016 0 Af Christina

…er det overhovedet et ord? Nå, men ikke desto mindre har jeg syet mit første fastelavnskostume til en sød lille vildbasse. Det blev til en Star Wars kappe med hætte. Totalt swag, hvis du spørger mig. Nærmest hipster. Læg lige mærke til lyssværdene.

IMG_3325

Man ved ligesom at det er en hit, når drengen tager den på med det samme og begynder at lege i den.

IMG_3321

Opskriften er fra bogen: “Sejt hverdagstøj” af Birgitte Grøn, hvori du kan finde en masse smarte og virkelig lette kostumer. Har du lidt begreb om det med syning, kan du sy noget fra bogen. Det er meget let forståeligt, gode forklaringer og lette mønstre. Det tog mig i alt et par timer – hvis ikke mindre – så det var hurtig proces.

Nu er fastelavn vel ved at være slut rundt omkring, men så kan du jo øve dig på at sy kostumer til næste år.

Rigtig god tirsdag:)

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.