Strikkegrej

april 30, 2016 0 Af Christina

Man skal aldrig gå ned på udstyr. Sådan har vi det her her i huset. Jeg har det med strikke – og sygrej, som BagerJørgen har det med sin røremaskine (som du kan læse om her). Remedierne skal være i orden, det er en del af oplevelsen ved at producere noget. Så dette indlæg er for de lidt mere strikkenørdede. Hvis du er mere til Jørgen og Merete så kig her.

Jeg har ret mange strikkepinde, de fleste i metal, som jeg bl.a. har arvet fra min mor. Men jeg er faktisk mest glad for at strikke med bambuspinde – og helst rundpinde. Undersøgelse viser nemlig, at det er mindre belastende for nakke og skuldre at strikke med rundpinde og jeg kan faktisk godt mærke forskel. Jeg køber strikkepinde i bambus, når jeg lige mangler, men jeg står stadig ret ofte og mangler en bestemt størrelse. Derfor fandt jeg på at købe et virkelig smart sæt fra firmaet Addi Click.

 IMG_3736

Det koster lidt – jeg fandt det til 675 kr her – det var det billigste jeg kunne finde. Du kan sagtens komme op og betale 900 kr, så det kan betale sig, at lede lidt rundt efter det. Det er umiddelbart mange penge, men til gengæld har jeg svært ved at forestille mig, hvornår jeg skal ud og købe strikkepinde igen. Nu tror jeg nemlig, at jeg har alt, hvad jeg behøver. Det smarte ved Addi Click er, at der er 8 par nålesæt, str. 3,5 – 8 og tre snore i str. 60,80 og 100 cm., hvilet giver virkelig mange muligheder. Så klikker man bare de nåle på den længde, man har brug for – se det er smart. Man får det i en lækker lille taske, som er nem at have med, når man som mig, slæber sit strikketøj med alle mulige steder. IMG_3739 IMG_3737

I øjeblikket får jeg ikke rigtig gjort noget færdigt og det kan jo godt have noget at gøre med, at jeg har tre projekter igang. Bl.a. fandt jeg lige på at min veninde skulle have en poncho i fødselsdagsgave. Og så er det lige en sweater i 50´erstil til mig selv og en lille trøje i sømandsstrik til mig selv. Så jeg må se at få gang i mine nye strikkepinde og komme igang. Jeg har nemlig SÅ mange ting jeg gerne vil igang med.

IMG_3699

Ha´ en dejlig lørdag:)

I øvrigt er det indlæg ikke sponsoreret. Det er kun gode idéer fra mig til dig.

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.