Sprutten

juli 2, 2016 0 Af Christina

Forleden fik jeg en forespørgsel fra en gravid i omgangskredsen, om jeg kunne lave en sprutte? En sprutte er oprindelig et lille bamselignende stykke strik – eller hækletøj, som bliver lavet til for tidlig fødte. Det er oven i købet organiseret således, at du kan hente opskriften i Spruttegruppen. I spruttegruppen står beskrevet hvordan du får fat i afdelingerne og donerer dine sprutter. Tesen er, at armene på sprutten minder barnet om tiden i livmoderen.

Nu har jeg så hæklet en sprutte og jeg siger Jer – det er det letteste stykke hækletøj der findes! Jeg har ikke forsøgt at strikke én, men mon ikke der er samme lethed over den. Og så er den faktisk egentlig ret sød, hvis jeg selv skal sige det. Og det synes de kommende forældre heldigvis også. Altså jeg kunne da godt arbejde lidt på at lave ansigter, men til at det er første gang, er det da meget godt gået.

IMG_4019

IMG_4025

IMG_4024

Det her er en virkelig god ide. Både fordi det er nemt at lave og du gør en virkelig god gerning. Så har du tid og overskud, synes jeg du skulle tage at komme igang!

Herhjemme er der mest gang i strikkepindene og forleden fik jeg denne sending (smiley med store øjne):

IMG_4023

Jeg fik endnu en bestilling på en ponchosweater i sort og så kom jeg til at bestille en færdigpakke til en norsk inspireret strikketrøje til mig selv. Nå ja, jeg strikker jo så meget til andre, så det er vel ikke for meget forlangt at jeg laver noget til mig selv engang imellem?

Ha´ en rigtig god lørdag:)

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.