MinKreativeUge

oktober 13, 2016 0 Af Christina

Normalt er jeg at finde på instagram som @frufrilda, men i næste uge overtager jeg en anden profil, som er et virkelig godt koncept.

@minkreativeuge er en profil på instagram, der hver uge har en ny kreativ ejer. Indtil videre har der været en del kreative og inspirerende ejere af profilen, så hvis du er kreativ anlagt, mangler inspiration eller bare synes det er sjovt at følge med i, hvilke kreative sysler andre laver, så skulle du tage at følge profilen. Der har allerede været enorm stor opbakning og i skrivende stund er der 728 følgere på profilen. Hvis du selv kunne tænke dig at overtage profilen en uges tid, så tjek MinKreativeUge og meld dig til. Men skynd dig – der er allerede booket næsten et år frem!

I næste uge er det så mig der gæster profilen og jeg glæder mig til at vise alle de spændende projekter jeg arbejder med nu og hvad jeg har arbejdet med. Og så vil der være små tips at finde.

I det hele taget er der virkelig mange spændende mennesker at følge på instagram. Nogle af dem jeg bliver mest inspireret af er, for blot at nævne nogle få, @alleelskeragnes, @jaffelaf, @knit_by_trinep, @knittingforolive, @annalaralil og mange mange flere… Ta´ selv at gå på opdagelse – der er meget inspiration at hente,

Ha´ en vidunderlig torsdag og så håber jeg vi ses i næste uge på i @minkreativeuge:)

instagram-teaser-3

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.