Status på moderskabet

maj 4, 2017 3 Af Christina

Idag er remouladeprinsessen lige præcis 4 uger. Jeg har med andre ord været nogens mor i 4 uger og har gjort mig nogle opdagelser og tanker om det, alle andre mødre i den hemmelige klub, snakker så meget om. Læs mere om den hemmelige klub for kvinder her.

1. En nabo spurgte mig forleden, om det ikke var fuldstændig fantastisk at være blevet mor? Jo, hvis det ikke lige var fordi, at jeg faktisk ikke har forstået det endnu. Jeg elsker min lille remouladeprinsesse og hun er simpelthen den skønneste baby, jeg nogensinde har set. Faktisk er det jo ikke alle babyer, der er kønne – men det er min baby altså. Hun er virkelig smuk. Men jeg har det stadig lidt som om, jeg stadig er barnepige og at forældrene snart kommer hjem og tager over. Med tiden fatter jeg vel, at jeg har lavet et barn.

2. Jeg havde virkelig glædet mig til at hoppe i min flotte vinterfrakke fra Danefæ. Og det var virkelig nedslående at konstatere, at mine bryster simpelthen ikke kan være i den. (WTF) Nu støder jeg ikke længere ind i ting med min store gravide mave. Nu rammer jeg alting med mine bryster. Det ligner lidt, at jeg har overtalt den stakkels plastikkirurg til at give mig dobbelt op på implantater. Men det er altså bare mine naturlige ammebryster.

3. Efter lidt over to uger kunne jeg gå en tur igen. Babyen bliver rask væk lagt i barnevognen og jeg traver afsted. Men af en eller anden årsag, kan baby ikke lide at man handler ind. Idag var jeg i Netto og nåede at lægge 3 ting i kurven før resten af turen i Netto var hjerteskærende babygråd og fyldt med mor – sved. Næste gang prøver jeg Fakta. Måske hun bedre kan lide det?

4. Jeg er ikke interessant længere. Babyen render med al opmærksomheden og faktisk er det lidt som om, forældrene er helt glemt. (smiley med store øjne) Men hun er virkelig også lækker.

5. Mange mødre vil utrolig gerne dele ud af deres store mor – visdom. Men hør nu her: hvis jeg gerne vil have et godt råd, skal jeg nok selv bede om det. Og ellers skal du egentlig bare holde mund. Det er meget nemt. Så stop lige dig selv i tide. En bekendt gav mig engang det råd, at jeg skulle vælge nogle få ud, jeg gerne ville bruge, hvis jeg havde brug for råd. Dem har jeg valgt for længe siden og bruger dem gerne.

6. Babyer vokser virkelig hurtigt! Jeg synes allerede min lille lækkerhed er blevet virkelig stor. Jørgen siger børn kun er til låns. (Ja ok, som om)

7. Du må som udgangspunkt gerne holde min baby. Men først når jeg giver lov og jeg forbeholder mig retten til at tage hende igen. Det er mit barn og jeg er løvemor. Punktum.

8. Babygråd er jo fuldstændig forfærdeligt, når det er ens egen baby. Jeg kan også begynde at græde, når hun græder. Og svede. Jeg sveder virkelig meget altså.

9. Jeg har næsten ikke flere færdigretter i fryseren = jeg skal snart til at lave mad igen. Sådan rigtigt. Shit. Jeg må finde en løsning. Nogle gode forslag?

10. Min mand er fuldstændig vidunderlig. Vi har lavet en familie sammen. Større kan det faktisk ikke blive.

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.