Ammevenlig slå-om-kjole med polkaprikker

juni 1, 2017 0 Af Christina

Indeholder reklamelinks markeret med *

Jeg har forsøgt mig med et nyt mønster til samlingen af ammevenlige kjoler. Denne gang er det en ammevenlig slå-om-kjole. Mønsteret er Onion 2010* og stoffet er viscosejersey. Det synes jeg gør sig bedst til den slags kjoler, der gerne må være lidt levende i det. Og det er måske heller ikke det letteste at sy i, men med lidt øvelse går det.

Ammevenlig slå-om-kjole

Jeg er selv ret glad for resultatet om end, den ikke er så diskret som de andre ammekjoler, jeg har syet. Til gengæld er den skide flot og lækker luftig, når jeg overskudsagtig med solbriller, skal ud af døren med barnevognen. Den skal jeg nok få brugt en del i sommervarmen.

ammevenlig slå-om-kjole

ammevenlig slå-om-kjole

ammevenlig slå-om-kjole

Ha´ en rigtig dejlig sommeraften og giv hinanden et ekstra kram:)

Vil du se flere ammekjoler, kan du se med her.

 Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.