Velkommen til FruFrilda!

Velkommen til FruFrilda!

august 9, 2017 1 Af frufrilda

Dette indlæg er for alle Jer nye læsere, der er begyndt at følge FruFrilda eller blot tilfældigt kigger forbi, for at se hvad der sker her. For nylig er jeg nemlig blevet en del af Momsternetværket – et bloggernetværk med en masse skønne mødre, der blogger om alt mulig forskelligt. For Jer der er vant til at følge med på FruFrilda, vil jeg stadig fortælle om mine sy – og strikkeprojekter og mit liv som mor. Så indholdet forbliver det samme.

Jeg hedder Christina og det er mig der står bag FruFrilda. Det er mig du kan se på billedet til højre med den røde stjernekjole og gummistøvler. Billedet er taget om formiddagen på min bryllupsdag. Jeg tror billedet fortæller en hel del om, hvem jeg er og hvordan jeg er. I hvert fald har vi det ret sjovt herhjemme i forstadsdanmark. Jeg er gift med Christian og sammen har vi remouladeprinsessen på 4 måneder. Navnet kommer af, hvor mange (som i virkelig mange) bleer jeg skiftede med lort de første par måneder, men faktisk er det ikke så slemt mere, så overvejer, hvad jeg nu skal kalde hende. Derudover har jeg to katte. Den gamle kat Mille har jeg haft i 13 år og jeg græder hver gang hun er syg eller er på udflugt i flere dage. Jeg kan ikke gøre for det, jeg er bare så glad for den kat og Christian tror, at han har reddet mig fra at blive en meget sær kattedame. Så siger vi det.

Her på bloggen kan du læse om syning og strik. Jeg kan godt lide at sy og strikke i vintagestil, men det bliver også til andre slags projekter. I øjeblikket syr jeg del ammekjoler og jeg har også lavet en syvejledning til en ammekjole, hvis du skulle være til den slags. Jeg elsker at strikke og har gjort det lige  så længe jeg kan huske.

Derudover kan du også følge med i livet hos Jørgen og Merete. I virkeligheden er det Christian og jeg, men Jørgen og Merete er vores lidt mindre flatterende side. De er sådan lidt Hr. og Fru Danmark – agtige og går meget op i at tage sig ordentligt ud, så alt ser godt ud udefra og at have flotte blomsterkrukker ude foran huset. De går op i, hvad naboerne nu laver og kører i IKEA, fordi de kan få gratis kaffe på deres family-kort. Du kan få en nærmere intro til Jørgen og Merete her.

Hvis du blot gerne vil følge med i mit liv som mor, kan du følge med under fanen hverdag, som du finder øverst på siden. Der kan du i øvrigt også finde de andre menuer.

Nå ja, og når jeg ikke blogger eller er på barsel, læser jeg en kandidat i ergoterapi på Syddansk Universitet. Men det skal jeg først igang med d. 1.2.18. Så jeg har masser af tid til at vænne mig til, at andre skal passe mit barn.

God fornøjelse her på bloggen og hvis du har lyst kan du  følge mig på InstagramFacebook eller Bloglovin.

Kærlig hilsen Christina

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.