Momsterliv: En dag i mit liv

Momsterliv: En dag i mit liv

september 1, 2017 0 Af frufrilda

Den første dag i måneden skriver momsterbloggers om en dag i deres liv. Så, som noget nyt på bloggen følger jeg trop og fortæller Jer om en helt almindelig dag på barsel. Måske du, der er på barsel, kan genkende noget af det?

06.05: Jeg vågner. Remouladen har været vågen 2 gange i nat og den sidste gang er jeg faldet i søvn, ammende, med hende. Far Jørgen og jeg står op og jeg får et langt bad, mens remouladen sover længe. Faktisk så længe, så jeg både når at tørre hår og lave morgenmad. Jeg synes, vi skal have en god start på weekenden, så jeg laver græsk yoghurt med fløde, vanille og frugt, blødkogte æg og kaffe med fløde. (Ja, jeg får ret meget fløde, hvorfor tror du ellers, min baby er så tyk?)

Da jeg kommer ned i køkkenet har min gamle kat skidt på gulvet. Øv, det gør hun ellers aldrig! Hun er i øvrigt også noget tynd og jeg tænker, hun måske ikke er her så længe mere. Hun må få noget ekstra snaskemad og opmærksomhed idag.

07.10: Remouladeprinsessen vågner. Far Jørgen tager hende op og skifter verdens tungeste tisseble. Jeg ammer hende, mens jeg spiser færdig.

07:45: Far Jørgen tager ud i det virkelige liv, på et rigtigt arbejde, med andre voksne mennesker. Lige idet han går ud af døren skider remouladen – det venter hun gerne med, til far er smuttet.

08:10: Remouladen bliver uvenner med legetøjet, det betyder hun er træt. Jeg ammer hende og vi går en tur i skoven. Efter 10 min falder hun i søvn og jeg glædes over det gode morgenvejr og at der idag er 5 måneder tilbage af min barsel.

09:15: Jeg ordner lidt praktisk og skriver på et par blogindlæg.

10:30: Baby vågner. Jeg ammer, skifter ble, vi leger på legetæppet, jeg får frokost.

12:00: Baby er træt. Jeg ammer i lang tid. 45 min – så imens kigger jeg på FabricMinds efter kombinationsmuligheder af mønstre og stof til de kjoler, jeg er alt for lang tid om at sy.

12:45: Vi går en lille tur og baby falder i søvn. Jeg må ud at trille hende et par gange, for at forlænge luren undervejs. Mens hun sover, syr jeg lidt på en 50’er skjortekjole. Jeg er igang med at tilrette hals og skuldre – det lykkedes meget godt, synes jeg.

15:00: Baby vågner. Jeg ammer, skifter hende og vi går en tur i haven og kigger på æbler og brombær.

16:00: Dagens højdepunkt – Far Jørgen kommer hjem. Jeg sluger al information om hans dag. Vi havde snakket om, at kigge ned i Odenses nye tiltag, Storms Pakhus, hvor der er åbnet Street Food. Men der er meget gang i den og festivitas og det tror vi ikke rigtig er noget for en baby. Så vi spiser en is istedet og tager derned en anden dag.

16:30: Jeg laver grøntsagstærte til aftensmad inkluderet en halv times amning.

17:20: Far Jørgen og remouladen går en tur. Jeg hører høj musik – Gulddreng faktisk, og griner helt vildt over hans musik og de fjollede tekster og drømmer om, at jeg snart skal ud og drikke drinks. Eller til Tinder Box 2018.

18:20: Vi spiser.

20:09: Som er nu. Jeg går i seng sammen med remouladen. Hun ammes i søvn og højst sandsynlig falder jeg i søvn sammen med hende, indtil hun vågner første gang ved 1 tiden, som hun plejer.

Ja ok, inspirerende er min dag ikke. Men nok en meget typisk dag på barsel. For os.

Vil du læse mere af samme skuffe, så tjek momster.dk og følg alle de andre mommybloggers. God fornøjelse!

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.