Godt forberedt på moderskabet, men…

Godt forberedt på moderskabet, men…

september 13, 2017 0 Af frufrilda

/Indeholder kampagne/

Jeg har i det store hele været godt forberedt på moderskabet, men det er kommet bag på mig på, at:

– mit barn havde en barnevognsstrejke. Og helt ærligt, var den fortsat, var jeg blevet fuldstændig kuller af, at være hjemme hele tiden.

– at remouladen begyndte at græde HVER aften fra 17 – 21 efter en måned. Det er tilsyneladende noget, de fleste oplever. Men hvorfor vidste jeg ikke det? I starten så vi film og alt muligt om aftenen og havde det mega hyggeligt. Heldigvis stoppede aften-græde-turene igen efter jeg tog viklen i brug.

– at jeg har tabt VIRKELIG meget hår. Jeg har revet store totter ud og Jørgen har renset afløbet i badeværelset lidt for tit.

– Apropos hår; nu er det ikke fordi jeg har overøst mit hår med kærlighed før i tiden, men det trænger virkelig nu. Jeg har i øvrigt testet hårprodukter fra Ingredien og jeg har bl.a. fundet ud af, at tørshampoo er den barslende mors redning, når jeg skal ud af døren, ikke har noget tid, men alligevel se nogenlunde anstændig ud. Hvis du vil læse hele min anmeldelse, så tjek Momstertest.

– at babyer græder (ok, SKRIGER), når de bliver vaccineret. Det er ikke noget for en mor. Når det er sagt, så skal man vaccinere sine børn. Så er det på plads.

– at jeg er en værre løvemor. Jeg har hele tiden et øje på remouladeprinsessen, når andre holder hende. Jeg prøver virkelig at slappe af, men det synes jeg er så svært. Jeg må nok bare erkende, at jeg er førstegangsmor med alt, hvad det indebærer. Jeg bliver bekymret over ingenting og gør sikkert også ting mere besværlige, end de i virkeligheden behøver at være.

– at min krop er kommet sig forholdsvis hurtig. Ja, det er måske irriterende læsning, men jeg ligner faktisk mig selv, bare med virkelig store bryster.

– at tiden går alt for stærkt! S T O P  T I D E N.

– jeg var virkelig glad for mine katte før. Nu kommer de ligesom i anden række. Hvem havde troet det?

moderskabet

– at ens bryster ser virkelig komiske ud, når man pumper mælk ud.

– at jeg er ret frisk, selvom jeg er vågen stort set hver nat. Man kan åbenbart vænne sig til det?

– at der ikke findes noget større og jeg elsker Jørgen endnu højere nu, hvor vi ligesom er “samlet” på en helt anden måde end før. Jeg elsker virkelig at være en familie!

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.