Drops bluse med norsk mønster

Drops bluse med norsk mønster

september 29, 2017 2 Af frufrilda

/Indeholder reklamelinks, som er markeret med */

Første projekt i mine efterårsprojekter er færdigt. Det er den fine bluse med norsk mønster fra Drops lavet i Drops Alpaca.  Opskriften er nem at gå til. Faktisk var det ét af mine første strikkeprojekter for længe siden, da jeg var knap så rutineret strikker som nu. Jeg er ret vild med den opskrift og det er måske ikke den sidste strikketrøje, jeg har strikket i dén. Jeg tror jeg kommer til at bruge den flittigt henover efteråret og vinteren – jeg elsker simpelthen at pakke mig ind i strik!

Drops bluse i norsk mønster

norsk mønster

Opskrift og materialer

Opskriften er gratis og du finder den her.

Jeg har valgt farverne olivengrøn*, blå* og råhvid*, men farvekombinationerne er jo uendelige! Alpaca er det skønneste blødeste garn og nemt at arbejde med. Og så er det til at betale.

Blusen med norsk mønster er strikket i dobbelt tråd, hvilket gør den lækker vamset og blød.

 

norsk mønster

norsk mønster

I øvrigt vil jeg lige tippe dig om, at du hos Knit by Trine P kan få en gratis opskrift på et hårbånd. Jeg skal igang med det inden længe. Forresten sælger hun nu også opskriften på Coco Cardigan, som jeg omtalte for ikke så længe siden.

Og så vil jeg ellers lade billederne tale for sig selv:)

God fornøjelse og god weekend!

Husk at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.