Ting jeg har lært ved at blive mor

Ting jeg har lært ved at blive mor

oktober 13, 2017 0 Af frufrilda

1.At nyse lydløst. Inde mig selv. Det går jo ikke, at jeg brøler et nys ud, når jeg sidder og ammer en i forvejen nysgerrig baby, der så efterfølgende ikke gider spise mere. Det har Far Jørgen endnu ikke lært. Han mener faktisk det er helt umuligt.

2.Jeg var god til at planlægge og forudse mulige udfordringer før. Nu kan jeg gange det med 100. Jeg har forudset stort set ALT, inden vi går ud af døren. Alle scenarier må tænkes igennem, for at være så forberedt som muligt. Det kommer sig i øvrigt af den famøse barnevognsstrejke.

3.At amme. Jeg er pisse god til at amme. For at sige det som det er.

4.At skifte ble uden at få tis ud over det hele.

5.At sove på meget lidt plads. Og ja, vi har en bedside crip. Og nej, hun sover ikke i den. I øjeblikket i hvert fald.

6.At det faktisk kan være ret hyggeligt at strikke børnetøj. Ellers er jeg jo mest til egostrik, men det går ligesom lidt hurtigere med børnetøj.

7.At kaffe med fløde er en absolut nødvendighed. Og så skal den i øvrigt i termokoppen. Ellers får jeg den aldrig drukket, mens den er varm.

8.Ikke at spilde tiden. Når baby sover, får jeg virkelig noget fra hånden. Der er ikke ret mange stunder, hvor jeg fortaber mig på FB. Kun når jeg ammer og alligevel ikke kan andet.

9.At handle ind på nettet. Jeg E.L.S.K.E.R. nemlig.com. Det er enhver forældres redning.

10.At nyde. Jeg nyder alting meget mere. Jeg tænker ikke så meget over, hvad vi skal senere eller i morgen. Jeg nyder familien, skoven, solen, kaffen, bageren, legetøj med lyd(!), symaskinen, strikketøjet og at få remouladen til at smile. Det er det bedste der findes!

Rigtig god weekend og efterårsferie!

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.