Tidsel nederdel

Tidsel nederdel

oktober 22, 2017 2 Af frufrilda

Om ca. 3,5 måned starter remouladen i institution og jeg er gået igang med at sørge for, at hun bliver den smarteste pige i vuggeren. For det er jo vigtigt, når man nu er sådan lidt forstads-øko-overskuds-mor-agtig. I virkeligheden er det jo sådan ret meget Jørgen og Merete-agtigt. Dem skal jeg nok snart vende tilbage til i et andet indlæg. Følger du med på FruFrildas Facebook-side, kan du se et klip af Jørgen og Merete, der blev lagt op i fredags.

Opskrift og materialer

Derfor har jeg de sidste par uger strikket på en lille og feminin nederdel. Nederdelen er fra Nordic – dansk børnestrik skrevet af den dygtige Knit By TrineP. Nederdelen hedder Tidsel og jeg har strikket den i Pernilla fra Filcolana – det er ikke opskriftens originale garn, men jeg synes resultatet er blevet så fint og jeg er meget tilfreds. Pernilla er 100% uld og jeg forestiller mig, at remouladen kommer til at varme måsen i den, når vi rammer et køligt forår. Den er nemlig størrelse 1 år og selvom remouladen er lidt stor (læs:tyk) af sin alder, kan hun altså ikke helt passe den endnu.

tidsel nederdel

tidsel nederdel

Er man til mønster og diagrammer er denne en fin udfordring – ikke for svær, men heller ikke helt let.

Nyt på pindene

Min næste projekt er til mig selv. Jeg har egentlig tænkt mig at kaste mig ud i noget ret vildt. Jeg har nemlig en strikkjole inde i mit hoved, som jeg ikke kan finde opskrift på nogle steder, så jeg har den seneste tid puslet med at lave en opskrift selv. Jeg glæder mig til at gå igang og jeg kan afsløre så meget som, at I får lov at se garn og farver – og ellers vil jeg ikke vise Jer noget, før jeg har noget konkret at vise frem. Garnet er Yaku uld fra Camarose. Camarose er i øvrigt et besøg værd – hun har meget fint garn og fine, fine opskrifter! Lige nu har hun f.eks. en gratis opskrift på et par halvvanter.

tidsel nederdel

Men som altid har jeg flere ting igang på én gang, så jeg finder nok hurtigt på noget andet også.

Ha´ en skøn søndag:)

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.