Onsdagskærlighed: Grødgrisen

Onsdagskærlighed: Grødgrisen

oktober 25, 2017 2 Af frufrilda

Det er på tide at kaste lidt kærlighed ud i bloggerland. Onsdag er lidt en mellemdag. Lang tid siden weekend og længe til den næste. Alle kan på dette tidspunkt af ugen godt lige have brug for lidt ekstra love.

Det er efterår. Sådan rigtigt. Det er den tid på året, hvor du ligeså godt kan tage regntøj på med det samme. Andet kan ikke betale sig, for det begynder A.L.T.I.D. at regne. Altid.

Der er koldt om morgenen og jeg har ikke lyst til den kolde morgenmad længere. Jeg vil have grød. God, mættende, varm, ikke-klistret grød. Og det eneste jeg kan lave er havregrød. Men så kom remouladen og i den forbindelse, fandt jeg ud af, hvor mange forskellige former for grød der egentlig findes.

Så var det, at jeg stødte på Grødgrisen. Det er simpelthen genialt fundet på! En blog med grødopskrifter! Jeg er selvsagt vild med det og bliver inspireret til at lave noget andet nemt grød end lige havregrød. Grødgrisen bliver drevet af Anna, som oprindelig havde en instagramprofil (hvor hun har virkelig mange grødelskende følgere) og efterfølgende lavede sin blog, for at sætte mere system i sine opskrifter. Udover kold, varm og bagt grød får du også inspiration til f.eks. brunchbordet, toppings og smoothies. Og så tjek lige #morgenmadtilaftensmad – man kan jo sagtens spise grød på alle tidspunkter af dagen.

Så er du til grød, så tjek hende ud. Og så ved jeg tilfældigvis, at hun skal til eksamen idag så kryds lige fingre for hende! Held og lykke, Anna:)

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.