Det vidste du ikke om mig

Det vidste du ikke om mig

oktober 27, 2017 0 Af frufrilda

Der er kommet en del nye læsere til her på bloggen og jeg kan se, at trafikken stiger støt – tusind tak fordi du har lyst til at læse med!

Mit bloggerkontor.

For to år siden, da jeg oprettede bloggen, var det mest læsere, som kendte mig i forvejen, der læste med. Nu er der mange, der måske ikke ved så meget om mig, så derfor har jeg samlet lidt mere eller mindre ubrugelig viden om mig. Du ved allerede, at jeg er ret vild med at strikke og sy, men…

Vidste du f.eks…

– at jeg simpelthen ikke kan udstå lakrids. Jeg får omgående kvalme, hvis jeg får noget lakridsagtigt ind i munden – det gælder også fennikel. Alle synes bare lakrids er så fantastisk. Men jeg magter det simpelthen ikke.

– at jeg er piv ringe til at smalltalke. Faktisk synes jeg, det er virkelig kedeligt. Noget af det værste, er at være med til fest og blive sat ved siden af folk jeg ikke kender – og som også er dårlige til at smalltalke. Sandheden er, at jeg ikke kan finde på noget at sige – jeg er nemlig for det meste ligeglad med, hvor mange børn folk har, hvad de arbejder med og om de bor i parcellos eller lejlighed. I. Don´t. Care. Derfor er det skønt, når Jørgen er med til fest. Så bliver det nemlig ikke så udstillet, for han er nemlig skide god til det.

– at jeg elsker at stå tidligt op. Før vi fik remouladen, stod jeg tidligt op i weekenden og drak kaffe, strikkede og nød roen.

En rolig strikkemorgenstund en sommerdag.

– at jeg sælger alt, jeg ikke har brug for. Tøj, sko, køkkenmaskiner. You name it.

– at jeg er uddannet kraniosakralterapeut, men jeg bruger det stort set aldrig.

– at jeg er allergisk overfor hunde, men ikke andre pelsdyr. Pisse irriterende, for jeg kan virkelig godt lide hunde og ville så gerne have en lækker brun labrador. Istedet har jeg så to katte.

– at min næse er så smal, at jeg stort set ikke kan trække vejret gennem den. Til gengæld har jeg ingen problemer med at lugte lakrids på lang afstand.

– at jeg elsker at undervise. Jeg tror faktisk jeg har et skjult behov for at være i fokus. Jeg elsker at lære nogen noget.

Skeletselfie fra Sosu-skolen, hvor jeg har undervist. Det var ikke mig der lagde hånden der. I promise.

– at jeg, apropos undervisning, har undervist i psykiatri. Psykiatrien har nemlig en særlig plads i mit hjerte og jeg drømmer om at gøre noget rigtig godt for psykiatrien en dag.

– at jeg oprindeligt kommer fra Hirtshals. Dog har jeg boet i Odense i  15 år og det er mit hjem. Her bliver jeg hængende. Jeg elsker at bo i Odense.

Nu ved du lidt mere om, hvem jeg er. Velkommen til:)

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.