Strik til hovedet

Strik til hovedet

november 5, 2017 0 Af frufrilda

/Indeholder reklamelinks markeret med */

Det begynder at blive lidt koldt om ørene, når barnevognen skal luftes, så derfor har jeg kastet mig over lidt strik til hovedet.

Hårbånd

Jeg har en del almindelige huer, men jeg har længe gået og pønset på at strikke et hårbånd. Og pludselig dukkede der den sødeste opskrift op hos Knit by TrineP. Hårbåndet hedder Elvira og du finder det lige her. Opskriften er super nem og en god måde at lære snoninger på. Og så koster opskriften kun en flad 20´er. Til denne har jeg brugt én tråd Drops Lima* i natur og én tråd Drops Alpaca*. Det er blevet så lækkert og tykt – overvejer at lave flere hårbånd i andre farver. Jeg har så meget restgarn liggende, jeg kan bruge til det.

Hue

Derudover har jeg strikket denne blå hue ud fra en Drops opskrift. Opskriften finder du her. Den fine kongeblå er Rasmillas hverdagsuld – 100% uld og ret lækker kvalitet. Opskriften er ligeledes nem at gå til og er hurtig strikket.

Hvad bruger du til at varme ørerne i vintermånederne?

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.